Voor elk type bedrijfswagen

Separatiewanden

Bent u op zoek naar een kwalitatieve separatiewand? Dan bent u bij Steelworks aan het goede adres. Voor iedere bedrijfswagen bieden we een op maat gemaakte separatiewand. Deze zijn verkrijgbaar met of zonder ruit. Wilt u direct een separatiewand voor uw bestelwagen bestellen? Selecteer dan uw bedrijfswagen en u krijgt ons volledige assortiment separatiewanden voor uw bedrijfswagen te zien. Wilt u eerst meer informatie over de voordelen en montage van een separatiewand? Lees dan verder onder het productoverzicht.

Op maat gemaakte

Separatiewanden

Separatiewanden hebben verschillende voordelen. Deze voorkomen dat de lading die achterin ligt tijdens het rijden naar de bestuurder of bijrijder verschuift. Goed dus voor uw veiligheid. Daarnaast werken separatiewanden geluidreducerend. Bovendien zal de airco en verwarming beter werken doordat het zitgedeelte is afgesloten.

Onze separatiewanden zijn verkrijgbaar met en zonder ruit. Net waar u de voorkeur aan geeft. Ook een schuifruit behoort tot de opties. Verder worden onze seperatiewanden op maat gemaakt. Deze zullen dus altijd perfect in uw bedrijfswagen passen. Heeft u persoonlijke wensen? Laat het gerust weten, wij zijn flexibel en doen ook maatwerk.

Onze separatiewanden

Afbeelding

Heeft u specifieke wensen?

Wij doen ook maatwerk

Voor vrijwel elk type bedrijfswagen leveren wij op maat gemaakte seperatiewanden uit voorraad. Ons assortiment omvat maar liefst 22.000 producten, en vrijwel alles ontwikkelen en vervaardigen wij in eigen huis. Heeft u persoonlijke wensen? Laat het gerust weten, wij zijn flexibel en doen ook maatwerk. Neemt u dus gerust contact met onze experts.

Contact

Afbeelding