Voor elk type bedrijfswagen

Sidebars

Bent u op zoek naar een kwalitatieve sidebar? Dan bent u bij Steelworks aan het goede adres. Voor iedere bedrijfswagen bieden we RVS sidebars. Wilt u direct een sidebar voor uw bestelwagen bestellen? Selecteer dan uw bedrijfswagen en u krijgt ons volledige assortiment sidebars voor uw bedrijfswagen te zien. Wilt u eerst meer informatie over de voordelen en montage van een sidebar? Lees dan verder onder het onderstaande productoverzicht.

Kwalitatieve RVS

Sidebars

Onze sidebars zien er zo strak uit omdat ze uit één stuk zijn vervaardigd. Hierdoor zijn er geen lasnaden. Verder is het RVS van onze sidebars maar liefst 2mm dik. Dat is aanmerkelijk dikker dan de sidebars van andere bedrijven. Onze sidebars zijn verkrijgbaar in een gepolijste en een geborstelde uitvoering. Verder is het mogelijk het plaatwerk en de sidebar met een tranenplaat van RVS met elkaar te verbinden.

Montage is een fluitje van een cent dankzij de in eigen huis ontwikkelde ophanging. De montagematerialen (RVS steunen en RVS bevestigingsmateriaal) worden door ons meegeleverd, inclusief montage-instructies. Optioneel kunnen op de sidebars kunststof opstappen worden gemonteerd. Ten slotte zijn onze sidebars ook demontabel. Deze kunt u dus op uw volgende bedrijfswagen opnieuw gebruiken.

Ons assortiment

Achteropstap

Bekijk onze achteropstappen voor uw bedrijfswagen

Imperialen

Bekijk onze imperialen voor uw bedrijfswagen

Sidebars

Bekijk onze sidebars voor uw bedrijfswagen

Trappen

Bekijk onze trappen voor uw bedrijfswagen

Betimmering

Bekijk onze betimmering voor uw bedrijfswagen

Heeft u specifieke wensen?

Wij doen ook maatwerk

Voor vrijwel elk type bedrijfswagen leveren wij verschillende sidebars uit voorraad. Ons assortiment omvat maar liefst 22.000 producten, en vrijwel alles ontwikkelen en vervaardigen wij in eigen huis. Heeft u persoonlijke wensen? Laat het gerust weten, wij zijn flexibel en doen ook maatwerk. Neemt u dus gerust contact met onze experts.

Back to Top