Voor elk type bedrijfswagen

Vloerplaten

Bent u op zoek naar kwalitatieve vloerplaten? Dan bent u bij Steelworks aan het goede adres. Voor iedere bedrijfswagen bieden we vloerplaten. Deze sluiten perfect aan op onze wand- en deurpanelen. Wilt u direct vloerplaten voor uw bestelwagen bestellen? Selecteer dan uw bedrijfswagen en u krijgt ons volledige assortiment vloerplaten voor uw bedrijfswagen te zien. Wilt u eerst meer informatie over de voordelen en montage van vloerplaten? Lees dan verder op het onderstaande productoverzicht.

Op maat gemaakte

Vloerplaten

Onze vloerplaten beschermen de vloer van uw bedrijfswagen. Samen met onze wandbekleding en wielkastbetimmering wordt uw laadruimte zo optimaal beschermd. Daarnaast ziet het er strak en professioneel uit. Ook zorgen de vloerplaten voor veiligheid doordat deze zijn voorzien van een antisliplaag. Zo glijdt u dus niet uit in uw laadruimte.

Onze vloerplaten kunnen worden uitgevoerd in donkerbruin of lichtgrijs multiplex. Donkerbruin geeft een klassieke uitstraling en lichtgrijs zorgt voor een ruimtelijk effect. Verder zijn onze vloerplaten standaard 12 mm dik. Hierdoor zijn deze erg sterk. Maar ook 9 mm behoort tot de mogelijkheden.

Onze vloerplaten

Afbeelding

Heeft u specifieke wensen?

Wij doen ook maatwerk

Voor vrijwel elk type bedrijfswagen leveren wij op maat gemaakte vloerplaten uit voorraad. Ons assortiment omvat maar liefst 22.000 producten, en vrijwel alles ontwikkelen en vervaardigen wij in eigen huis. Heeft u persoonlijke wensen? Laat het gerust weten, wij zijn flexibel en doen ook maatwerk. Neemt u dus gerust contact met onze experts.

Contact

Afbeelding