Voor elk type bedrijfswagen

Een op maat gemaakte vloerplaat

Bent u op zoek naar een kwalitatieve vloerplaat voor uw bedrijfswagen? Dan bent u bij Steelworks aan het goede adres. Voor iedere bedrijfswagen bieden we een op maat gemaakte vloerplaat. Deze sluiten perfect aan op onze wand- en deurpanelen. Wilt u direct een vloerplaat voor uw bestelwagen bestellen? Selecteer dan uw bedrijfswagen en u krijgt ons volledige assortiment vloerplaten voor uw bedrijfswagen te zien. Wilt u eerst meer informatie over de voordelen en montage van vloerplaten? Lees dan verder op het onderstaande productoverzicht.

Voor elk merk en model

Een op maat gemaakte vloerplaat

Met een vloerplaat van Steelworks beschermt u de vloer van uw bedrijfswagen. Samen met onze wandbekleding en wielkastbetimmering wordt de laadruimte van uw bestelwagen optimaal beschermd. Daarnaast ziet het er strak en professioneel uit. Ook zorgen de vloerplaten voor veiligheid doordat deze zijn voorzien van een antisliplaag. Zo glijdt u dus niet uit in uw laadruimte.

Onze vloerplaten kunnen worden uitgevoerd in donkerbruin of lichtgrijs multiplex. Donkerbruin geeft een klassieke uitstraling en lichtgrijs zorgt voor een ruimtelijk effect. Standaard is een vloerplaat bij ons 12 mm dik. Hierdoor zijn deze erg sterk. Maar ook 9 mm behoort tot de mogelijkheden.

Ons assortiment

Achteropstap

Bekijk onze achteropstappen voor uw bedrijfswagen

Imperialen

Bekijk onze imperialen voor uw bedrijfswagen

Sidebars

Bekijk onze sidebars voor uw bedrijfswagen

Trappen

Bekijk onze trappen voor uw bedrijfswagen

Betimmering

Bekijk onze betimmering voor uw bedrijfswagen

Heeft u specifieke wensen?

Wij doen ook maatwerk

Voor vrijwel elk type bedrijfswagen leveren wij een op maat gemaakte vloerplaat uit voorraad. Ons assortiment omvat maar liefst 22.000 producten, en vrijwel alles ontwikkelen en vervaardigen wij in eigen huis. Heeft u persoonlijke wensen voor uw bestelwagen? Laat het gerust weten, wij zijn flexibel en doen ook maatwerk. Neemt u dus gerust contact met onze experts.

Back to Top