Voor elk type bedrijfswagen

Wielkastbescherming

Bent u op zoek naar kwalitatieve wielkastbescherming? Dan bent u bij Steelworks aan het goede adres. Voor iedere bedrijfswagen bieden we op maat gemaakte wielkastbetimmering. Wilt u direct wielkastbetimmering voor uw bestelwagen bestellen? Selecteer dan uw bedrijfswagen en u krijgt ons volledige assortiment wielkastbetimmering voor uw bedrijfswagen te zien. Wilt u eerst meer informatie over de voordelen en montage van een wielkastbetimmering? Lees dan verder onder het onderstaande productoverzicht.

Op maat gemaakte

Wielkastbescherming

Wielkastbetscherming beschermt de wielkasten. Schade is namelijk sneller gebeurd dan u denkt. En voorkomen is altijd beter (en goedkoper) dan genezen. Wielkastbetimmering is de finishing touch voor de bekleding van uw laadruimte. Zo is uw bedrijfswagen optimaal beschermd. Daarnaast ziet het er strak en professioneel uit.

U kunt kiezen uit de kleuren lichtgrijs en klassiek bruin, waarbij lichtgrijs zorgt voor een ruimtelijk effect. Onze wielkastbetimmering wordt door ons op maat gemaakt. Verder wordt het wordt van hetzelfde materiaal vervaardigd als onze vloerplaten en wandbekleding. Zo vormt het een mooi sluitend geheel.

Ons assortiment

Achteropstap

Bekijk onze achteropstappen voor uw bedrijfswagen

Imperialen

Bekijk onze imperialen voor uw bedrijfswagen

Sidebars

Bekijk onze sidebars voor uw bedrijfswagen

Trappen

Bekijk onze trappen voor uw bedrijfswagen

Betimmering

Bekijk onze betimmering voor uw bedrijfswagen

Heeft u specifieke wensen?

Wij doen ook maatwerk

Voor vrijwel elk type bedrijfswagen leveren wij op maat gemaakte wielkastbescherming. Ons assortiment omvat maar liefst 22.000 producten, en vrijwel alles ontwikkelen en vervaardigen wij in eigen huis. Heeft u persoonlijke wensen? Laat het gerust weten, wij zijn flexibel en doen ook maatwerk. Neemt u dus gerust contact met onze experts.

Back to Top